Referenties en reacties

Velen gingen u voor in het gebruik van RAVIB bij de aanpak van informatiebeveiliging. Hieronder vind u enkele reacties van deze gebruikers.

Om een waardevol ISO27001 certificaat te behalen en te behouden is een goede en duidelijke risicoanalyse maken een essentieel onderdeel. De tools die hiervoor verkrijgbaar zijn, kenmerken zich veelal door een ingewikkelde methodiek of zijn erg kostbaar. RAVIB heeft ons geholpen om op een eenvoudige en begrijpelijke manier zelf de risicoanalyse uit te voeren.
Hans den Aantrekker
Manager Operations, Bytesnet Datacenter Rotterdam
Als zelfstandig informatiebeveiliging professional geef ik zowel in de publieke- als private sector advies bij ISO27001/NEN7510 implementaties. De RAVIB tooling ondersteunt de vereiste risico-analyse op een passende wijze. Ik beveel deze RAVIB website bij iedereen aan.
Martin Guijt, Gi3 Services B.V.
De audit, inclusief de risicoanalyse, is goed gegaan. We zijn, op een paar bijschaafpunten na, klaar voor de certificering. Ik heb de BSI auditor RAVIB.nl laten zien en hij vond het een erg mooie tool. Vooral de relaties tussen de dreigingen en de ISO regels vond hij heel duidelijk weergegeven. Dank voor het beschikbaar stellen!
anoniem