Aanmelden

Goed dat u aan de slag gaat met risicomanagement! 2397 organisaties gingen u voor in het gebruik van RAVIB, waarvan er op dit moment nog 129 een account hebben.

Gebruik het formulier op de volgende pagina om een RAVIB-account aan te maken. Het verzoek om alleen een account aan te maken als u deze ook daadwerkelijk gaat gebruiken. Wilt u alleen rondkijken binnen de website, maak dan a.u.b. gebruik van het demo-account. Dat doet u door in te loggen met gebruikersnaam 'demo' en wachtwoord 'demo'. Aangemaakte test- en demo-accounts worden direct verwijderd. Lees voor het aanmaken van een account de verklaring over beveiliging, beschikbaarheid en privacy.

Bent u docent en wilt u een groep studenten kennis laten maken met het onderwerp risicoanalyse, neem dan contact met mij op om afspraken te maken over het gebruik van RAVIB.

U maakt straks een beheerdersaccount aan voor uw organisatie. Middels dit account kunnen andere accounts voor uw organisatie worden aangemaakt en beheerd. Bewaar deze inloggegevens dus goed!

Uw gegevens worden in deze website versleuteld opgeslagen, waarbij uw wachtwoord gebruikt wordt als encryptiesleutel. Bent u uw wachtwoord kwijt, dan verliest u daarmee toegang tot uw gegevens. Wij kunnen u daarmee niet helpen. Bewaar ook om die reden uw inloggegevens goed! Maak via 'Databeheer' zelf een backup van uw gegevens!

Naar het aanmeldformulier